Indiske opskrifter

Her har vi samlet alletiders indiske opskrifter. Prøv f.eks. en indisk karrysuppe, linsesuppe, ristaffel eller en anden indisk opskrift.

Mange får kun den dejlige indiske mad, når de en sjælden gang imellem er på indisk restaurant, og det er en skam, for man kan sagtens selv bevæge sig ud i det indiske køkken. Nedenfor har vi samlet 5 af vores mest populære indiske opskrifter.

Indiske forretter

En rigtig indisk middag, skal naturligvis indledes med en indisk forret. Her er indisk karrysuppe og indisk linsesuppe populære valg, men også pompadoms (indiske chips) og calamari (fisk) er gode alternativer.
De nævnte supper kan også sagtens anvendes som hovedretter.

Opskrifter på hovedretter

Den absolut mest populære indiske hovedret her på Web Opskrifter, er ristaffel, der kan serveres med f.eks. skiver af banan, kokosmel, rosiner, mango chutney og andet spændende tilbehør. Udover ristaffel er lammecurry og denne indiske opskrift populære.

Du kan finde mange flere indiske opskrifter i vores kategori med indisk mad, og vi håber at disse kan hjælpe dig til at få endnu mere gavn af det indiske køkken.Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.