Brunch buffet

Er der noget bedre end en brunch buffet med æg, pandekager og muffins en søndag formiddag? Her får du hjælp til at sammensætte den helt rigtige buffet samt de nødvendige opskrifter.

Til en rigtig brunch buffet hører æg - det kan være blødkogte æg, røræg med pølser og bacon eller måske en omelet. Fælles for disse ting er, at det er utroligt nemt at lave.

Derudover skal der naturligvis være godt og friskbagt brød. Det kan være franskbrød, rugbrød eller måske begge dele. Du kan også prøve denne opskrift på boller.
Til brødet hører naturligvis marmelade, ost og pålæg, f.eks. forskellige former for pølse og skinke.

Brunch til den søde tand

Efter æg og brød / boller med diverse pålæg og tilbehør, er der behov for lidt til den søde tand. Især amerikanske pandekager er gode til brunch. Servér dem med ahornsirup. Som det fremgår af opskriften (klik på linket), kan disse amerikanske pandekager også serveren sammen bacon og pølser. Det kunne være aktuelt hvis du i forvejen serverer røræg med dette tilbehør.
Vil du holde den slanke linie, kan du lade fedtfattige bananmuffins (eller disse sunde muffins, hvis du er fanatisk) erstatte pandekagerne i din brunch buffet. Begge opskrifter på muffins er super nemme at lave.

Er disse ting ikke nok til at gøre dig og dine gæster mætte, kan du eventuelt afslutte din brunch buffet med en frisk smoothie.

Alternativer til din buffet

Du behøver ikke nødvendigvis at bage brødet eller bollerne selv. Det er næsten lige så lækkert at købe nogen i supermarkedet, som du så kan varme. På den måde bliver det lidt lettere at lave en brunch buffet.
Alt efter smag og behag kan du desuden lade vafler erstatte de amerikanske pandekager.

Rigtig god fornøjelse med din brunch buffet. Dine gæster vil helt sikkert elske det.