Italienske opskrifter

Det italienske køkken er verdensberømt for sine pastaretter, kødretter, pizza og meget andet. Her har vi samlet vores mest populære italienske opskrifter.

Italienske klassikere

Pizza og pasta er italienske klassikere og vigtige elementer, når man er på ferie i Italien. Du kan dog sagtens lave de skønne retter selv. Prøv f.eks. denne italienske opskrift på pizza med oksekød, tomat, løg og ost. Ligesom pizza, er pastaretter populære hos både store og små. De mest kendte pastaretter er spaghetti bolognese og lasagne. Hvis du leder efter forret med pasta, er pastasalat det oplagte valg.

Opskrifter med kød

Det italienske køkken er dog andet end pizza og pasta. Kødboller er en italiensk klassiker, men prøv også denne italiensk inspirerede opskrift op svinemørbrad, som er en af vores mest populære italienske opskrifter.

Italiensk opskrift på dessert

En rigtig italiensk middag skal naturligvis afsluttes med en italiensk dessert. Tiramisu er vel nok den mest kendte italienske dessert, men hvis man ikke er til kaffesmagen, er hjemmelavet italiensk is et bedre valg (det er også mere børnevenligt).

Se flere italienske madopskrifter her.Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.