Kirsebær bowle

Kirsch er en klar likør lavet lavet fra kirsebær og stenene i kirsebærene. I stedet for Moselvin kan også bruges en anden sødlig hvidvin.

Til 8 personer
  • 1 fl champagne
  • 2 fl sød hvidvin
  • 500 g kirsebær (friske)
  • 200 g sukker
  • 1 1/4 dl vand
  • 1 1/4 dl kirsch

Afkøl champagne og vin i køleskabet. Skyl kirsebærene og tag stenene ud af dem. Kom så kirsebærene i en bowle. Kog vand og sukker sammen i en gryde og hæld det over kirsebærene.

Lad det hele trække i ca. en halv time. Hæld så den ene flaske Moselvin og Kirsch over.

Så skal bowlen trække i køleskabet i ca. 1 time. Dernæst kan du hælde resten af Moselvinen og champagnen i bowlen lige før der serveres.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori: