Rhinksvin bowle med druer

Rhinskvin kan være en ret syrlig vin og er derfor særdeles god til at blande i en bowle som skal være lidt frisk og sommerlig.

Vælg nogle søde druer til denne bowle hvis du ønsker at bryde den syrlige vin og citron smag.

Til 1 bowle
  • 1/4 fl rom (40%)
  • 2 fl rhinskvin
  • 1 fl mousserende vin (f.eks Champagne)
  • 125 g grønne vindruer
  • saft af 1 citron
  • isterninger

Vinen stilles på køl.

Druerne skylles, halveres og kernerne fjernes.

De lægges i en stor bowle sammen med citronsaft, rom og rhinskvin.

Stil det på køl og lad blandingen trække i cirka en halv times tid.

Lige inden servering tilsættes isterninger og den mousserende vin hældes i.

Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
31.07.03.
Kategori: