Gløgg

Ingredienser
  • 1 rødvin
  • 1 Stk Stykke Hel Kanel
  • 2 Stk Stk Hel Kardemomme
  • 1/2 stk citron
  • 85 g sukker
  • 2 Stk Sevilla Appelsiner eller
  • Pomeranser
  • 12 stk hel nellike
  • 100 g rosiner
  • 100 g mandler

Hæld Rødvinen i en emalieret gryde og læg kanel og kardemomme ved
i en lille gazepose. Varm op til lidt under kogepunktet, sluk under
gryden og lad vinen trække under låg ca 5 min. Tilsæt sukker,
citronsaft og tynde strimler gul skal af citronen.

Stik hele nilliker i de let bitre sevilla appelsiner eller
pomeranser og læg dem i en opvarmet bowle sammen med rosiner og hele,
smuttede mandler. Hæld den varme vin over og server gløggen i små
glaskrus.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori: