Snegle Escargots En Coquilles

En helt klassisk fransk ret med snegle og hvidløg og selvfølgelig den obligatoriske rødvin til.

Ingredienser
  • 24 snegle
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk smør
  • 4 spsk persille (hakket)
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Rør smørret med den hakkede persille og de knuste hvidløg. Giv evt. lidt salt - smørret er også salt - og peber. Anbring en eller to snegle i de medfølgende sneglehuse og luk huset med en klat
hvidløgssmør. Sæt sneglehusene på en bageplade - de må ikke kunne vælte - og steg dem i en forvarmet ovn ved 180 grader. Når smørret syder i husene, er sneglene klar. Server med masser af flute til at dyppe smørret op med.

Tips: Der findes i handlen små ildfaste porcelænsforme beregnet til snegle. Spiser man tit snegle, er de værd at investere i. Iøvrigt kan
champignoner behandles som snegle.

Den obligatoriske Rødvin hertil: Bourgogne, Beaujolais eller Chateau-neuf-du-Pape. Franskmænd vil gladelig beregne et dusin snegle pr. person.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: