Grønne røræg

Med den her opskrift bliver dine røræg nærmest grønne, fordi de er lavet med forårsløg, persille og kørvel. Hele herligheden toppes af med bacon.

Ingredienser

Hak forårsløgene, og læg den grønne del til side. Hak persille og kørvel. Læg lidt kørvelblade til side til pynt.

Steg bacon sprødt i en kasserolle, og læg det på fedtsugende papir.

Kom smørret i gryden, og svits forårsløgene.

Bland halvdelen af fløden med æg, salt og peber. Rør de hakkede urter i og hæld massen i kasserollen. Rør roligt, mens den koagulerer. Rør resten af fløden i, når den ønskede konsistens er opnået.

Server de grønne røræg, og pynt med smuldret bacon og kørvelblade.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.