Libanesiske æg med yoghurt-sauce

En ret med æg, hvidløg, tørret mynte og yoghurt.

Ingredienser
  • 4 æg
  • 4 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk tørret mynte
  • 1 håndfuld frisk mynte (blade)
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1/2 l yoghurt
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Hak hvidløget og svits det på panden med den tørrede mynte. Opløs maizenaen i yoghurten - smag til med salt og peber og anbring den i et ildfast fad. Lad opløsningen koge op, slå æggene ud og hæld dem forsigtigt på. Hæld den varme olie over og varm videre i en halv snes minutter, til æggene er stivnede. Server med friske hakkede mynteblade.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: