Italienske spejlæg

En dejlig forret med italienske spejlæg.

Ingredienser
  • 4 æg
  • smør
  • 100 g parmesanost
  • 4 spsk revet parmesanost
  • 4 spsk fløde
  • 1 fed hvidløg
  • salt
  • hvid peber

Raclette eller små ildfaste forme er ideelle til denne forret. Gnid stegefladen med smør. Skær parmesanen i tynde skiver og fordel den i stegeformen. Slå ægget ud og læg forsigtigt et i hver form. Smag fløden til med salt og peber og hæld en spsk. fløde over hver form. Læg et kvart hvidløgsfed på hver og drys med reven parmesan.

Sæt formene i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter. Æggeblommerne skal ikke stivne. Server rygende varm med toast - fjern evt. hvidløget før serveringen.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: