Stegt fisk i sursød sovs

Ingredienser
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 3 spsk tomatpuré
  • 10 spsk eddike
  • 8 spsk sukker
  • 4 dl vand
  • 1 spsk sojasauce
  • 1/2 agurk
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 2 tomater
  • ca. 1 spsk kartoffelmel
  • lidt vand
  • 1 tsk salt
  • lidt peber
  • 600 g torsk

Varm en stegepande og svits det pressede hvidløg. Tilsæt tomatpure. Tilsæt eddike, sukker, vand og soya. Kog det op.
Skær agurk og løg i skiver, peberfrugten i strimler og tomaterne i både. Alle grøntsagerne skal skæres i tynde, fine stykker. Kom det hele i sovsen.
Rør kartoffelmelet ud i vandet, og hæld det i sovsen. Rør godt, og varm sovsen op til det tykner. Smag til med salt og peber.
Skær fisken i stykker til servering, og steg stykkerne på begge sider i lidt olie, til de er pænt brune. Læg fisken på et fad. Hæld sovsen over. Retten serveres med ris eller brød.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori: