Thaimad m. krydrede rejer i citrongræssuppe

Ingredienser
  • 2 citrongræs (skåret i mindre stykker)
  • 6 dl hønsebouillon
  • 150 g champignoner (i skiver)
  • 8 kinarejer med skal (eller 250 g rejer)
  • 5 chilier (skåret i tynde strimler)
  • 4 spsk limesaft
  • 1 spsk fiskesauce

Pynt

  • 5 skiver limefrugt (papirtynde)
  • frisk koriander

Hæld hønsebouillon i en wok og bring den i kog.

Tilsæt citrongræs, kinarejer/rejer og svampe og evt. fonden fra rejerne.

Småkog 3-4 min. og tilsæt chilipebre, limesaft og fiskesauce.

Smag til med mere limesaft eller fiskesauce: Suppen skal være sur-sød og smage af salt. Pynt med limeskiver og korianderblade.

Lækker thaimad med krydrede rejer er nu klar til servering. Kan sagtens indgå i en buffet med thaimad.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori: