Spaghetti med blåmuslinger, blæksprutte og rejer

Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 500 g blåmuslinger (Friske)
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g tomater (Solmodne)
  • 200 g blæksprutte
  • 200 g rejer (Pillede)
  • 1 spsk persille (hakket)

Skrub muslingerne grundigt og skyl dem to - tre gange i frisk vand. Lad dem dryppe af og kasser åbne skaller. Kom en smule vand i bunden af en stor gryde og bring det i kog. Styrt muslingerne i gryden. Læg låget på så dampen kan slå dyrene ihjel. Rør to - tre gange i gryden. Tag muslingerne ud af skallerne og gem dem varmt. Kast de lukkede skaller bort. Gem suppen. Svits Hvidløget i et par spsk olie. Tilsæt tomaterne, en smule salt og peber. Kog ind. Skær blækspruttekødet i ringe og svits dem i resten af olien. Tilsæt rejerne. Si muslingesuppen og hæld den ved blæksprutterne. Kog ind. Muslingerne tilføjes lige før serveringen. Drys med persille.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: