Ansjos pasta

Ingredienser
  • 400 g båndpasta
  • 1 portion tomatsauce
  • 3 spsk smør
  • 3 spsk olivenolie
  • 6 ansjosfileter (eller sardelfileter)
  • 1 fed hvidløg
  • 2 bredbladet persille (hakket)
  • 1 stilk bladselleri
  • 1/2 spsk kapers
  • 6 sorte oliven uden sten (store)
  • 3 friske basilikum (blade)
  • 1 rød peberfrugt

Lad tomatsaucen simre.

Gå videre med at ophede smør og olie. Hak ansjos fileterne, hvidløget, persillen, selleristænglen, kapers, oliven, basilikum-bladene og peberfrugten - uden frøstol!

Svits de hakkede ingredienser og hæld dem i tomatsaucen. Kog spaghettien al dente - spar på salt: ansjoserne er salte! Bland pastaen med halvdelen af saucen og hæld resten over.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: