Genoa makrel med pasta

En hel makrel skæres i fileter og kommes på en pande. Sammen med tomatsauce, hvidvin og pasta har du en fantastisk ret.

Ingredienser
  • 400 g båndpasta
  • tomatsauce
  • 1 makrel
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk smør
  • 2 skalotteløg
  • 3 spsk hvidvin
  • 3 champignoner
  • 3 ansjosfileter
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Skær makrellen i fileter, skyl den og dup den tør. Hak løgene og svits dem i en kasserolle med olie og smør. Tilsæt hvidvinen, når de er blanke sammen med de rengjorte svampe, hakkede ansjoser, salt og peber. Rør rundt til ansjoserne i løbet af et kvarters tid helt er optaget i saucen.
Læg makrel-fileterne på en pande, hæld tomatsaucen over og lad fisken simre at kvarters tid, til den er klar. Kog pastaen med 1 tsk salt. Dræn den, når den er al dente og bland den med saucen fra kasserollen.
Server den portionsvis i forvarmede dybe tallerkener. Top med makrel og tomatsauce.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: