Spaghetti con tonno (spaghetti med tun)

Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 ds tun olivenolie - 200g
  • 3 spsk smør
  • 1/2 tsk purløg (Hakket)
  • 1 spsk bredbladet persille (hakket)
  • 2 1/2 dl piskefløde / Creme fraiche
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Del tunen i småstykker med en gaffel. Smelt smørret i en kasserolle og
tilføj tun, purløg og persille. Lad det simre i ca. 5 minutter og
tilføj så fløde eller creme fraiche. Smag til med salt og peber og
lad saucen simre uden låg i yderligere 5 minutter før den forsigtigt
blandes med den kogte, drænede pasta og straks serveres.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: