Pasta med tun og grønne ærter

Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 1 ds tun i olie
  • 1 ds flåede tomater
  • 200 g ærter
  • 2 spsk smør
  • 2 salatløg
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Hak løgene og svits dem i smørret. Tilføj tunen med olien. Rør godt, så fisken deles i småstykker. Lad det hele simre i en halv snes minutter under låg. Tilføj så tomaterne og smag til med salt og peber og lad saucen småkoge vidre i yderligere ti minutter. Blancher ærterne og tilføj dem. Rør og fordel dem godt. Server efter en halv snes minutter den drænede spaghetti i forvarmede dybe tallerkener og øs et par skefulde sauce over hver portion.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: