Maccheroni med romersk kødsauce

Ingredienser
  • 200 g hakket oksekød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk smør
  • 2 dl bouillon
  • 1 spsk bredbladet persille
  • salt
  • peber (friskkværnet)
  • 400 g makaroni
  • 4 spsk smør
  • 50 g parmesanost (revet)
  • peber

Ophed olie og smør og svits hvidløget til det er blødt. Tilføj det rørte hakkekød. Rør godt rundt og smag til med salt og peber. Lad kødet simre i et kvarters tid, Tilsæt så bouillonen og lad det simre vidre uden låg en halv snes minutter. Den hakkede persille røres i til sidst. Kog patsaen al dente, dræn den og bland den i en varm skål med smeltet smør. Bland en granulerede ost i og drys rundhåndet med peber. Server omgående pasta og sauce hver for sig.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori: