Courgetter med pasta

Ingredienser
  • 400 g pasta
  • 6 spsk olivenolie
  • 3 løg (store)
  • 1 fed hvidløg
  • 500 g squash
  • 1 spsk bredbladet persille
  • 3 spsk basilikum (blade)
  • 1 spsk mynte (blade)
  • 4 spsk revet parmesanost
  • salt
  • peber

Skær løgene i tynde skiver og hak hvidløget. Ophed olivenolien i kasserollen og tilsæt hvidløget og løg. Rør til løget har taget farve.

Hæv varmen og tilsæt courgetterne i skiver og den hakkede persille.

Kog pastaen "al dente". Rør fra tid til anden til courgetterne er bløde og lidt brune - 8-10 minutter, afhængigt af skivernes tykkelse. Tilføj de hakkede basilikum og mynte-blade.

Smag til med salt og peber. Bland pasta og sauce og server straks med reven parmesanost.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: