Fisk i karry

Ingredienser
  • ca. 600 g sej- eller torskefilet
  • 1 løg (100 g) i skiver
  • 2 gulerødder
  • (200 g) i tynde stave på ca. 1/2 x 3 cm
  • 2 porrer (300 g) i tynde skiver på
  • ca. 1/2 cm
  • 1 spsk olivenolie
  • ca. 2 tsk karry eller 1 spsk
  • karrypasta
  • 1 1/2-2 dl æblecider eller hvidvin
  • 1 squash (250 g) i tynde
  • stave på ca. 1/2 x 3 cm
  • salt
  • peber (friskkværnet)
  • 1 tsk majsstivelse
  • 1 dl fløde 13%
  • Passende mængde pasta

Skyl og tør fileterne, se dem efter for ben. Skær derefter fisken ud i 4-8 stykker.

Svits løg, gulerødder og porrer i olie og karry i en sauterpande eller en
stor stegepande.

Tilsæt æblecider eller vin, salt og peber og giv grønsagerne et kort opkog i ca. 1 min.

Rør majsstivelsen ud i fløden.

Tilsæt fløde og squash og smag til med salt og peber.

Læg fiskestykkerne over grønsagerne og kog retten ved svag varme under låg 3-5 min.

Server retten straks med pasta.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori: