Stenbiderrogn

Ingredienser
  • 300 Gram Renset rogn
  • 3 Stk Skiver godt rugbrød
  • smør
  • salt (Fint)
  • 1/2 Teskeer Meget finthakket løg
  • purløg
  • 1 1/2 spsk rygeost (sødmælks)
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • 1/4 fed hvidløg
  • 1 dl piskefløde
  • salt
  • peber

Sådan laver du stenbiderrogn med rugbrød og røget creme.

Hinden om rognen snittes på langs. Æggene kommes i en skål med vand.
Med et piskeris slås æggene løs. Hinden vil samle sig på riset og
fjernes med jævne mellemrum. Rognen kommes i en sigte, drysses med
fint salt og stilles koldt, mens vandet løber fra.

Rygeost, sennep, hvidløg, salt og peber kommes i en blender. Køres
sammen, mens fløden tilsættes i en tynd stråle. PAS PÅ - hvis den
kører for længe skiller den.

Rugbrødet skæres i trekanter og steges på panden i smør.

I bunden af tallerkene fordeles cremen med en ske. En skefuld rogn
lægges i midten. Løg drysses over. Brød lægges rundt i kanten. Drys
med purløg.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: