Dybstegt fisk med sur-sød sauce

Ingredienser
  • 500 g fiskefileter (renset)
  • 1 æg
  • 1/2 l olie
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 1 løg i skiver
  • 1/2 grøn peberfrugt i stykker
  • 1/2 rød peberfrugt i stykker
  • 2 ringe ananas (henkogt i stykker)
  • 50 g eddike
  • 50 g vand
  • 50 g sukker
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 spsk kartoffelmel
  • 1/2 l olie

1. Skyl fiskefileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær fileterne ud i store flader. Vend dem først i det sammenpiskede æg og derefter i kartoffelmelet. Ryst overskydende mel af, og steg fileterne i den hede olie i en wok, til de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

2. Tøm wokken for olie, men gem 2-3 spsk, og varm den op igen. Svits det skiveskårne løg, peberfrugter og ananas et par minutter i olien.

3. Rør ingredienserne til saucen sammen i en skål. Kom saucen i wokken og bring den i kog under omrøring. Tilsæt fiskefileterne og vend dem forsigtigt, mens de varmes igennem, så saucen fordeler sig jævnt over alle ingredienserne.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: