Mørbrad stegt som vildt

Denne opskrift viser dig hvordan du steger mørbrad som vildt og får den helt rigtige smag.

Ingredienser
  • 1 mørbrad (stor og uden hinde)
  • 3 skiver røget flæsk (eller bacon)
  • smør
  • 3 dl kaffefløde
  • 2 dl piskefløde
  • kinesisk sojasauce
  • 2 spsk ribsgelé
  • salt
  • peber
  • kartofler

Det røgede flæsk eller bacon skæres i terninger og brunes sammen med mørbraden i smør. Derefter tilsættes kaffefløde, ribsgele, og kinesisk soja. Mørbraden vendes af og til, og steges videre i ca. 20 minutter. Mørbraden tages op og i panden laves sovsen med piskefløde og lidt mere ribsgele. Sovsen tilsættes kulør og kinesisk soja. Skal sovsen være tyk skal den jævnes. Kødet skæres på skrå i skiver og anrettes på et fad.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: