Pasta med rødtunge og koriander limesauce

Ingredienser
  • 4 rødtungefileter
  • 2 spsk hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • 25 g smør
  • 4 skalotteløg
  • 1/2 spsk olivenolie
  • 1 1/2 rød chili (udkernede og hakket fint)
  • 1 dl halvtør hvidvin
  • 1 spsk koriander (finthakket)
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl madlavningsfløde 13%
  • 3 tsk majsstivelse
  • saft og skal fra 1 limefrugt
  • 2 æggeblommer
  • 1/2 tsk salt
  • 250 g pasta
  • italiensk brød (tilbehør)

Fileterne skæres igennem på langs. vendes i mel Krydres med salt og peber. Steges gyldne i smør 2-3 min på hver side. Løgene hakkes fint.

Svitses i olien med chili i 2-3 min uden at tage farve. Hvidvinen hældes ved og koges ind til det halve. Koriander og bouillon tilsættes.

Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i. Koges kort igennem. Saucen smages til med limesaft og lidt revet skal.

Æggeblommerne røres med salt. Lidt af saucen (ca. 1 dl) røres i.
Hældes i saucen under piskning. Herefter må saucen ikke koge yderlige. Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Fordeles på varme tallerkener. Saucen hældes over.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: