Scaloppine al Marsala

En meget populær italiensk ret med kalvekød.

Ingredienser
  • 4 skiver kalveinderlår (tynde)
  • 250 g svampe
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk frisk salvie
  • 1 1/2 dl Marsalavin
  • olivenolie
  • salt
  • peber
  • brød eller pasta (tilbehør)

Skær de rensede svampe i tern. Hak hvidløget groft og svits det let i olien sammen den ligeledes groft hakket salvie uden at det brænder på. Tilsæt svampene og steg dem ved middel varme i 10 min. Tag svampene, salvie og hvidløget af panden. Steg nu kødet ca. 3 min. på hver side. Tilsæt svampe og krydderurter. Derefter koges panden af med Marsala-vinen. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: