Jordbærkage med marcipan

Ingredienser
  • 200 g ren rå marcipan
  • 150 g smør
  • 1 æg
  • 175 g sukker
  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver

FROMAGE

  • 2 æggeblommer
  • 75 g sukker
  • 3 blade husblas
  • reven skal af 1 appelsin
  • 1/2 dl appelsinsaft
  • 2 1/2 dl piskefløde

Pynt

  • 300 g friske jordbær

Rør marcipan og smør sammen. Rør ægget i sammen med sukker. Bland mel og bagepulver og rør det i. Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm, og bag bunden lysebrun ved 180 grader i ca 40 min. Køl den af.

Fromage: Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og -skal tilsættes. Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min. Vrid vandet af og smelt den ved at overholde den med en smule spilkogende vand, mens der røres. Rør husblasen i æggemassen.

Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: