Pærekager

Bag 2 kager med pærer og hakkede mandler. Drys flormelis over når kagerne tages ud af ovnen.

Dej

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 5 æg
  • 1 1/2 tsk mandelessens
  • 300 g mel

Fyld

  • 460 g pærer (konserves)
  • 50 g mandler (hakkede og smuttede)

Drys

  • flormelis

Smørret røres godt, og sukker røres i lidt ad gangen. Rør æggene i et ad gangen og tilsæt mandelessens. Bland mel og bagepulver i og vend
det i med let hånd. Bred dejen ud i 2 folieforme, ca 35 x 22 cm. Skær pærerne i både og fordel dem over dejen. Drys med hakkede mandler og bag kagerne ved 200 grader på næstsnederste rille 15-20 min. Sigt et tyndt lag flormelis over kagerne, når de tages ud af ovnen.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: