Hindbærkage

Marcipan og hindbær er to af de dejlige ingredienser i denne hindbærkage.

Dej

  • 250 g ren rå marcipan
  • 125 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g mel

Creme

  • 3 æggeblommer
  • 100 g sukker
  • 2 1/2 dl mælk
  • 1 dl piskefløde
  • 25 g majsstivelse

Fyld

  • 150 g hindbær (friske eller frosne)

Rør marcipan og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen og rør melet i. Fyld dejen i en bradepande, ca 35 x 22 cm, og forbag den på midterste rille ved 200 grader i 12 min.

Æggeblommer og sukker røres sammen med majsstivelsen. Bring mælk og fløde i kog i en gryde. Hæld den kogende mælk i æggemassen og hæld cremen tilbage i gryden. Rør til den koger og lad den koge igennem i 2-3 min. Bred cremen ud over den forbagte bund og fordel hindbærene over. Bag kagen yderligere 15 min ved 200 grader, til cremen er let gylden. Skær kagen i passende stykker og server den med iskoldt flødeskum til.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: