Dejgaards frugtlagkage

Bunde

  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 1 tsk vand
  • 50 g mel
  • 60 g kartoffelmel
  • 1/2 tsk hjortetaksalt

Fyld

  • jordbærmarmelade
  • 4 bananer
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 4 æbler

Pynt

  • 2 1/2 dl piskefløde
  • chokolade (revet)
  • frugt

Arbejdstid:45 min. Bagetid: 5 min. Ikke fryseegnet.

Bunde: Pisk æg og sukker skummende. Bland forsigtigt vand, de to slage mel og
hjortetaksalt i. Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme. Bag bundene ca 5 min ved 225 grader. Lad bundene blive kolde.

Fyld: Smør jordbærmarmelade ud over to bunde. Skær bananerne i skiver. Pisk fløden til skum. Riv æblerne og bland dem i flødeskummet. Fordel
bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene.

Pynt: Pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen. Pynt til slut med reven chokolade og frugt.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: