Ferskenkage med sesam

Dej

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 3 stk æg
  • 200 g mel
  • 1 tsk bagepulver

Fyld

  • 490 g fersken (dåse)

Drys

  • 2 spsk sesamfrø

Rør smørret blødt og rør sukkeret i lidt ad gangen, til blandingen er
let og hvid. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver og
rør det i med let hånd. Bred dejen ud i en bradepande, ca 30 * 36 cm.
Skær de afdryppede ferskner i både og læg dem i rækker på toppen af
dejen. Drys med sesam og bag kagen på næstnederste rille ved 190
grader i ca 30 min. køl af og skær den i passende stykker.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: