Pizzabøffer

Ingredienser
  • 3 spsk rasp
  • 1 1/2 dl mælk
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 spsk løg (hakket)
  • 1 1/2 tsk salt
  • 20 g margarine
  • 1 løg (hakket)
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 250 g champignoner
  • 20 g margarine
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt
  • peber (friskkværnet)
  • ris eller spaghetti

Raspen udblødes i mælken. Kødet røres med rasp, æg, løg og salt. Kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarinen. Løget hakkes.
Hvidløget presses. Løg, hvidløg og champignon svitses i margarinen.

Tomat, tomatpure og krydderier tilsættes. Saucen småkoger ca. 5 min.

Saucen hældes over bøfferne, som steger færdige i saucen 4-5 min.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: