Inges kirsebærkage

Bunde

  • 3 stk æg
  • 9 spsk sukker
  • 6 spsk mel
  • 2 spsk kakaopulver
  • 2 spsk rasp
  • 1 tsk bagepulver
  • Alle mål er strøgne

Creme

  • 1 stk æg
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk majsstivelse
  • 2 1/2 dl letmælk
  • 1/2 Deciliter Gaio naturel

Kirsebærkompot

  • 200 g kirsebær
  • 1 dl vand
  • sukker efter smag
  • majsstivelse

Endvidre

  • 12 stk makroner
  • 50 Gram Mandelsnitter

Pynt

  • 2 1/2 dl piskefløde
  • chokoladespåner

Bunde: pisk de hele æg og sukker tykt og skummende. Rør forsigtigt
mel, kakao, rasp og bagepulver i. Kom dejen i en velsmurt springform,
ca. 20 cm i diameter. bag bunden 20 min ved 200 grader. Lad bunden
blive kold. Creme: Pisk æg, sukker, majsstivelse og letmælk sammen i
en lille gryde. Varm cremem og giv den et kort opkog. Tag den fra
varmen og lad den blive kold. Rør gaio i den kolde creme.
Kirsebærkompot: Varm kirsebær, vand og sukker til kogepunktet. Jævn
kompotten let med majsstivelse udrørt i koldt vand. Sammenlægning:
Flæk den kolde kagebund en gang, så der bliver 2 bunde. Fordel cremen
og de knuste makroner mellem de to bunde. Fordel kirsebærkompotten
over kagen, drys med mandelsnitter. Pynt: Pisk fløden til skum og
bred det ud over kagen. Drys med chokoladespåner.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: