Jordbærkage

Ingredienser
  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 500 g jordbær
  • 3 dl piskefløde
  • 1 spsk vaniljesukker

Pisk æg og sukker skummende. Bland mel og bagepulver og rør det sammen med æggeblandingen. Hæld dejen i en smurt form og bag kagen ved ca. 250 grader i 6-8 minutter. Lad kagen køle af. Pisk fløden til skum og bland vaniljesukkeret i.

Tag nogle flotte jordbær fra til pynt og mos resten og bland med flødeskummet. Del den afkølede kage i to. Læg bunden nederst på serveringsfadet. Spred jordbærblandingen over. Læg kagens top på.

Pynt evt. med yderligere flødeskum og jordbær.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: