Rabarber-kage

Ingredienser
  • 500 g rabarber (nye)
  • 100 g hvedemel (eller fuldkornsmel)
  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk citronskal (usprøjtet)
  • rasp
  • sukker
  • salt

Rør smør og sukker til det skummer. Tilføj et æg ad gangen sammen med citronsaft og den revne skal. Rør mel og en pris salt i. Snit rabarberstilkene i lillefingerlange stykker. Fordel dejen i den smurte tærteform. Arranger rabarberstykkerne i cirkelform på tærtebunden og sæt den i forvarmet ovn ved ca. 180 grader i tre kvarters tid. Den er klar, når tærteranden er brun. Drys den nybagte tærte med stødt sukker eller krystalsukker. Serveres varm eller kold.

Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.08.04.
Kategori: