Ananaskage

En kage med ananas som bages i ovnen ca. 25 min. Når den tages ud af ovnen drysses flormelis over.

Dej

  • 200 g smør
  • 225 g sukker
  • 3 æg
  • 375 g ananas (konserves) (afdryppet)
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 225 g mel
  • 1 1/2 tsk bagepulver

Drys

  • flormelis

Rør smør og sukker godt og rør æggene i et af gangen. Skær ananaskødet i små stykker og rør det forsigtigt i dejen sammen med vaniljesukkeret. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i.

Bred dejen ud i en bradepande, ca 35x22 cm, og bag den på næstnederste rille ved 190 grader i 20-25 min.
Sigt et tyndt lag flormelis over, når kagen tages ud af ovnen.
Skær den i passende stykker.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: