Flamberede bananer som i Caribien

Flamberede bananer drysset over med reven appelsinskal, kanel og honning.

Ingredienser
  • 4 velmodnede bananer
  • 75 g smør
  • 2 spiseskeer reven appelsinskal- usprøjtede
  • 3/4 dl appelsinsaft
  • 2 spsk limesaft - evt. udelades
  • kanel
  • 3 spiseskeer tyndtflydende honning
  • 4 spsk lys rom
  • flødeskum - evt. udelades

Pil bananerne og del dem på langs. Læg dem i et ildfast fad, der er gnedet med smør. Fordel resten af smørret over bananerne.
Drys reven appelsinskal og kanel over, hæld saft og juice ved og slut med honningen.
Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 190 grader og bag i et kvarter.
Ved serveringen opvarmes rommen i en lille kasserolle og antændes. Øs brændende rom på hver banan og server evt. friskpisket flødeskum til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: