Laks med peberrod

Ingredienser
  • 4 laksefileter
  • 1 kartoffel
  • 2 spsk revet peberrod
  • 1 skalotteløg
  • 1 gulerod
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 spsk smør
  • 2 1/2 dl fløde
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Skær kartoflen i tern, hak løget og guleroden - giv alle dele et let opkog i 0,5 l. vand. Tag kogevandet fra.

Smelt smørret, tilsæt melet og rør godt. Hæld fløden og grøntsagsvandet ved. Kog op og rør godt.
Tilsæt laksen og lad den koge ved behersket varme - ca. 160 grader - ca. et kvarter. Tag den kogte fisk op på et forvarmet fad. Drys med reven
peberrod og hæld saucen over. Server med kogte kartofler.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: