Kinesisk Hønsebryst

Ingredienser
  • 300 Gram Udbenet hønsebryst
  • 2 stk æggehvide
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 spsk olie
  • 3 tsk sennepspulver
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk vineddike
  • 2 spsk hønsebouillon eller vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk sesamolie
  • salt

Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler. Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne. Rør godt rundt og kom majsmelet i. Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad. Ingrdienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.

Prøv også hønsesalat.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: