Parmesankylling

Ingredienser
  • 4 stk kyllingebryster
  • 1 dl parmesanost (revet)
  • 6 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dl hønsebouillon
  • 1/2 Deciliter Tør Marsala
  • 125 g champignoner
  • 2 spsk bredbladet persille (hakket)
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Skyl kødet og dup det tørt. Riv Parmesanen og gnid den grundigt ind i
kødstykkerne. Ophed 6 spsk. olie i kasserollen og brun
kyllingestykkerne på begge sider. Tag kødet til side og hæld olien
fra, så der kun er 2 spsk tilbage. Brun hvidløget heri og kasser det.
Tilføj mel og rør rundt. Tilsæt bouillonen og rør til saucen er tyk -
tilsæt resten af ingredienserne og kog i ti minutter. Læg kødet i et
ildfast fad, hæld saucen over og sæt i ovnen ved jævn varme - 180 grader i en halv time.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: