Kylling med grønne oliven

Ingredienser
  • 1 stk kylling - 1.400 g
  • 2 spsk olivenolie
  • 6 spsk smør
  • 1 løg (Store)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk peberfrugt
  • 250 g champignoner
  • 2 tomater (Store)
  • 1/2 dl tør hvidvin
  • 250 Gram Grønne udstenede oliven
  • 1/2 dl fløde

Rengør kyllingen og skær den i kvarter. Dup dem tørre. Ophed olien og
smørret i en kasserolle og steg kyllingen på alle sider til den er
brun. Tag kødet fra. Hak løget og hvidløgene. Skær peberfrugterne i
kvarter - kasser frøstol og stilk. Rens champignonerne og skær dem i
skiver. Skold tomaterne, træk skindet af og halver dem. Kom alt i
kasserollen. Rør godt rundt - anbring kyllingestykkerne ovenpå -
tilføj vin, salt og peber. Lad retten simre under låg i fem kvarter
til halvanden time. Tilføj så de udstenede oliven og fløden. Smag til
med salt og peber.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: