Strudsesteaks

Ingredienser
  • 2 strudsebøffer á 100 g
  • 50 g champignoner (mellemstore)
  • 50 g bacon
  • 1 camenbert eller revet ost
  • 1 spsk vermouth
  • 250 g kartoffel-rösti
  • salt
  • peber

De 2 strudsesteaks krydres med salt og peber og steges på panden (ca. 2-3 min. på hver side - må IKKE gennemsteges) og anrettes derefter på et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir. Champignon og bacon skæres i tynde skiver, steges på panden og hældes over de stegte steaks. Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steak. Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min.

Sauce:

Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

De færdige steaks overhældes med vermouthsaucen og serveres med kartoffel-rösti og årstidens salat.

Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.01.03.
Kategori: