Fiskekarry ( Ikan Kari )

Ingredienser
  • 800 g fiskefileter
  • 1 stk citron
  • 2 spsk olie
  • 2 stk skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk koriander (Knust)
  • 1 tsk gurkemeje
  • 5 cm ingefær (Friske)
  • 0,5 Teskeer Knust, rød peber
  • 3 1/2 dl kokosmælk
  • 400 g flåede tomater
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Mariner fisken en time i halvdelen af citronsaften. Ophed olien i en kasserolle eller wok og svits de knuste hvidløg og skivede løg til de tager farve. Tilsæt koriander, gurkemeje, reven ingefær eller - pulver og chilien - uden frø - og svits et minut. Tilføj fisken i tern på et par cm. Pres resten af citronsaften over og rør godt. Hæld kokosmælken ved, tilføj tomaterne. Rør godt - og smag til med salt og peber. Når fiskekødet er hvidt, er retten serveringsklar - knapt et kvarter. Server løse ris og agurkeskiver til.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: