Broccoli med ansjoser

En dejlig ret med broccoli, ansjoser, ost, oliven og rødvin.

Ingredienser
  • 750 g broccoli
  • 1 løg
  • 4 ansjosfileter
  • 30 g provolone ost (eller anden hård ost)
  • 200 g sorte oliven
  • 1/2 glas rødvin
  • 4 skiver hvedebrød
  • 30 g smør
  • 8 spsk olivenolie
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Skil broccolien i buketter, skræl evt. dele af stokken og skær de i passende stykker. Blancher dem i tre minutter, dræn, og slå koldt vand over. Udvand fileterne og hak dem. Kom dem i en skål. Tilføj den revne ost og de udstenede olivener. Ophed olien i en kasserolle og læg skiftevis lag af broccoli-buketter og skålens indhold. Hæld vinen ved og læg låg på. Kog til vinen er fordampet. Skær brødet i tern og steg dem i smør på panden. Strø dem over skålen, når den serveres.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: