Amerikansk Farsbrød

En ægte klassiker, som kan variereres i det uendelige.

Ingredienser
  • 500 g hakket svinekød
  • 2 skiver hvedebrød
  • 1 løg
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk persille (hakket)
  • 1 spsk revet parmesanost
  • 1 æg
  • mælk
  • salt
  • peber

En klassisk amerikansk weekend ret:

Brødet laves til krummer og blødes op med mælk - løget hakkes og svitses let - ægget piskes - alle ingredienserne blandes grundigt. Farsen skal være fast og tør.
Form farsen som et brød og sæt det i en forvarmet ovn, ca. 200 grader i en halv time.

Variationerne er der nok af: Læg smelteost over brødet før bagning - eller blåskimmelost - kom worchestershire sauce i farsen - fordel tomatpure eller ketchup på toppen.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: