Svinemørbrad farseret med bacon og ost

Farser din svinemørbrad med bacon og ost så får du en rigtigt lækker ret.

Ingredienser
  • 4 stk svinekoteletter (med ben)
  • 4 spsk bacon (hakket)
  • 4 spsk emmentalerost (revet) eller Gruyère ost
  • 2 tsk frisk salvie (Snittet)
  • svinefedt
  • peber (friskkværnet)

Skær en lomme helt ind til koteletbenet i hver og fyld den med en blanding af bacon, ost, salvie og peber. Luk lommen med en kødnål.
Brun koteletterne i nysmeltet svinefedt ved ca. 160 grader 4-5 minutter på hver side. Både bacon og ost indeholder salt, så det er næppe nødvendigt at salte yderligere.
Server f.eks. med pillede kartofler og stuvet eller smørdampet spinat. Osten i farsen forhøjer smagen af rødvin.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: