Ungarsk oksefilet med peberfrugter

Ungarsk oksefilet kan serveres til ris, pasta eller kartoffelmos.

Ingredienser
  • 600 g oksefilet
  • 40 g smør
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stk rød peberfrugt
  • 2 spsk edelsüss paprika
  • salt

Skær kødet i ca.en cm tynde strimler og brun dem i halvdelen af smørret på en rummelig pande. Tag kødet fra og hold det varmt. Skær løgene i ringe og hak hvidløgene. Fjern peberfrugternes frøstol og skær dem i brede strimler. Kom resten af smøret på panden og svits løg, hvidløg og peberfrugter nogle minutter. Tilsæt paprikaen og lad retten snurre under låg en snes minutter. Kom kødet i og smag til med salt. Server med løse ris, pasta eller kartoffelmos.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: