Amerikansk lam på spyd

Ingredienser
  • 500 g lam
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1/2 spsk karry (mild)
  • 250 g tørrede abrikoser
  • salt
  • peber (friskkværnet)

Svits det hakkede løg i lidt olie i en kasserolle. Tilsæt karryen, når løget er blankt og brænd karryen af i to minutter. Tilsæt de udblødte abrikoser - det tager kun et øjeblik, hvis man hælder lidt kogende vand over.
Varm dem igennem og tag kasserollen fra varmen.

Tilsæt lammekødet i passende tern og lad det trække seks timer. Træk kødet på stegespyd - træ er bedst - og grill ca. fem minutter på hver side.

Marinaden bringes i kog. Kødet serveres med løse ris og marinaden hældt over. Øl er glimrende hertil.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori: