Jordbæris

Lav din egen gode jorbæris som nydes bedst i sommervarmen.

Ingredienser
  • 250 g frosne jordbær
  • 2 spsk sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • 350 g naturel yoghurt
  • 2 dl piskefløde

Bærrene optøes, nogle af de pæneste tages fra til pynt, og resten moses med en gaffel. Sukker og vanillekorn iblandes (vaniljen flækkes og kornene skrabes ud med en lille kniv). Rør yoghurten i
jordbærrene og smag til. Pisk fløden stiv og vend den i jordbærblandingen. Anrettes i en skål, eller i portionsglas, hvorefter den sættes på køl i ca. 1 time. Garner med hele bær lige inden serveringen.

Tilberedningstid : Ca. 15 min. + 1 time i køleskabet

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori: