Tre canapeer

Canapeer kan varieres i det uendelige og er lækre at servere for gæsterne. Her kan du se tre lækre opskrifter.

Ingredienser
  • 12 Runde skiver franskbrød
  • 1/2 spsk smør eller margarine
  • skal af 1/4 citron (Reven)
  • 100 g rejer (Pillede)
  • 60 g sort kaviar
  • saft fra 1/4 citron
  • 1/2 spsk smør eller margarine
  • 1/4 tsk paprika
  • 75 g leverpostej
  • 3 spsk piskefløde
  • 1/2 dl agurk (Finthakket)
  • 4 stk oliven
  • 1/2 spsk smør eller margarine
  • 1/4 tsk karry
  • 2 dl kogt kyllingekød
  • 1/2 skive ananas
  • 2 spsk mayonnaise
  • 3 spsk flødeskum
  • salt
  • peber
  • 4 Stk Salatblade
  • tomater (både)
  • citron (skiver)
  • persille

1. Lav canapeer ved at stikke runde skiver ud af franskbrød f.eks med
et glas. Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.

2. 4 canapeer med rejer og kaviar: Bland fedtstof og citronskal og
smør brødet hermed. Læg rejerne på og top op med kaviar. Dryp med
citronsaft.

3. 4 canapeer med leverpostej og saltagurk: Bland fedtstof og paprika
og smør brødet hermed. Rør leverpostejen med fløden og tilsæt den
hakkede saltagurk. Sprøjt massen ud på brødet og pynt med oliven.

4. 4 canapeer med kyllingesalat: Bland fedtstof og karry og smør
brødet hermed. Hak kylling og ananas og vend det i mayonnaisen, som
er rørt med flødeskum. Krydr eventuelt. Anret kyllingesalaten på et
salatblad på brødet og pynt med tomatbåde, citronskiver og persille.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori: