Salat med sardeller

Ingredienser
  • 1 Dåser Fyldte sardeller (ca. 60 g)
  • 1 stk løg
  • 2 bdt radiser
  • agurk
  • 1 bdt purløg
  • 3 spsk kapers
  • 2 spsk tør hvidvin
  • 1/2 Teskeer Sur sennep
  • salt
  • peber
  • 3 spsk olie

1. Løg og agurk finthakkes, radiserne skæres i tynde ringe og
purløgene klippes.

2. På midten af et fad lægges sardellerne, og de øvrige ingredienser
anrettes pænt udenom.

3. Ryst dressingen sammen (gøres først let i en jævningeryster). Hæld
først dressingen over lige inden serveringen.

Kan serveres med: Lune flutes. Ristet brød.

Tilberedningstid ca. 15 minutter.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori: